» » День відкритих дверей навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина

День відкритих дверей навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина

Дата: 23-04-2024, 09:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбувся День відкритих дверей навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.

Абітурієнти, які завітали в університет, ознайомилися із можливостями навчання та різноманіттям студентського життя. Завідувачі кафедр презентували освітні програми, які постійно адаптуються до сучасних міжнародних викликів та змін, спілкувалися із абітурієнтами та батьками про семестрове навчання у закордонних зво-партнерах, проживання у гуртожитках та творчу самореалізацію, а також про безпековий освітній процес.

Про особливості вступної кампанії 2024 року, необхідні документи розповів відповідальний секретар приймальної комісії ЗУНУ – Антон Шевчук.

Юнаки та дівчата познайомилися зі студентським активом, дізналися про роботу студентського самоврядування, організацію культурних та наукових заходів, майстер-класів, дебатних клубів, спортивних турнірів та волонтерських проєктів – усе це дало змогу на мить зануритися в активне студентське життя, відчути командний дух, який є основою для формування міцних і стійких дружніх та професійних зв’язків.

Під час Дня відкритих дверей студентський актив інституту провів квіз від міжнародного, після підбиття підсумків усі учасники отримали подарунки.

Фінальним акордом зустрічі була зйомка трендового TikTok відео із усіма присутніми.